Hydradermie

HYDRADERMIE

 

Guinots verdensberømt ansigtsbehandling der er så simpel, at det ikke er til at forstå, hvordan så få midler kan gøre så stor en forskel.

Har du ikke oplevet galvanisk strøm i hudpleje endnu, er det på tide, at du stifter et vigtigt bekendtskab med Hydradermie, en exceptionel, ikke-invasiv behandling som er kernen i Guinot oplevelsen – med resultater synlige fra den allerførste behandling.

Hydradermie cellular energy       645,-

Kur af 3 behandlinger                 1345,-

•  Ionisering med serum   

•  Iltning

•  Massage

•  Maske

•  Påføring af plejeprodukter      

    

Den avancerede Hydraderm-maskines blide kombination af mild galvanisk, højfrekvent elektroterapi og anvendelsen af effektive præparater mod tørhed, rynker, uren hud og solskadet hud resulterer i et ansigt, der virker udhvilet og lysende med en subtil glød, der er blevet dybt renset, hydreret og forynget. De kliniske testresultater har afsløret, at huden efter en Hydradermie-ansigtsbehandling er 52 % mere hydreret.


Den komplette behandling består af to faser:

1. Ionisering

– Blide, præcise masserende bevægelser ved hjælp af ruller fører det specifikke gel-serum dybt ind i huden.

2. Iltning

– For at give energi til hudens celler og efterlade huden fuldt fyldt med ilt og en teint, der er afslappet, renset og lys.

Behandlingen afsluttes med en afslappende massage, maske og påføring af plejeprodukter.

Hydradermie ansigtsbehandlingen anbefales at tage som et forløb på tre behandlinger, en om ugen eller som en månedlig vedligeholdelsesbehandling.