Intimvoksning

INTIMVOKSNING

Med introduktion af LYCON  "PINKINI brazilian care" tilbyder vi til kvinder en yderst effektiv og hurtig intimhårfjerning.

PINKINI er en lav temperaturs voks og yder en ekstra nænsom og næsten smertefri voksbehandling.

PINKINI indeholder LYCONS unikke titaniumdioxid teknologi og plejende argan olie samt calendula(morgenfrue) og kamille til at beskytte, berolige og fugte det sensitive område under voksbehandling. Voksen efterlader huden velplejet, blød, glat med en behagelig følelse, samt et resultat der holder længere.

PRISER:

Brazilian / Brasiliansk voksning                                                                                 435,-

 

Den  brasilianske voksbehandling  også er kendt som ”Fransk voks”. I denne behandling fjernes det hele omkring skamlæber og mellem baller. Alt i bikinilinjen fjernes og der efterlades en lille stribe eller trekant foran til, alt efter dit ønske.

Hollywood voksning                                                                                                435,- 

 

I denne behandling fjernes det hele i intimområdet, hvilket inkluderer alt i bikini, foran til, omkring skamlæberne og mellem ballerne.

Efterfølgende behandlinger - Brazilian / Hollywood                                                  385,-

Inden behandlingen skal du være opmærksom på :


-  for at opnå det bedste resultat skal hårene være ca. 8 mm til 10 mm lange 

-  en blid skrub dagen inden behandlingen vil reducere risikoen for indgroede hår

-  løse bukser og nogle bomulds trusser vil forbedre din komfort efter behandlingen

De første 2-3  dage efter  behandlingen skal du :


-  undgå motion, samleje eller generelt svede grundet åbne hårsækkene

-  undgå meget varmt bad.

-  undgå solbadning.


For at opnå det bedste resultat mellem behandlingerne - undgå indgroede eller knækkede hår og få din hud til at fremstå smuk, er det vigtigt at du husker følgende:


1. Fjern døde hudceller 1-2 gange om ugen med BODY EXFOLIANT eller LYCON ESSENTIEL SUGAR SCRUB.


2. Brug ANTI BUMB FOAMING GEL som din daglige vaske gel til at rense både ansigt, krop og som intim rens. Perfekt at have stående i brusebadet.

 

3. Påfør INGROWN-X-IT spray eller creme, eller også begge dele, både morgen og aften på en ren tør hud for at bekæmpe og forebygge indgroede hår, kløe, skægpest og uren hud.

 

4. Fugt huden med TEA-TREE SOOTHE som er en anti-bakteriel lotion og god i kampen mod uren hud og indgroede hår. Eller SOOTHING CREAM for ekstra pleje og næring til tør hud, så den bliver mere elastisk og smidig og derved slipper hårene lettere ved voksenbehandling. Du oplever et meget bedre resultat, og det gør mindre ondt. Både Tea-Tree Soothe lotion og Soothing Cream bruges bade morgen og aften, ovenover Ingrown-x-it solution eller creme.