Ansigtsbehandlinger GUINOT

Beauty Care Studio

21 23 40 77

ANSIGTSBEHANDLINGER  GUINOT

 

Vi arbejder efter "Beauty Doctor" princippet. Enhver ansigtsbehandling vil blive forudgået af et interview, drøftelse af dine problemer og hudanalyse, som tilbundsgående skal afdække dine behandlingsbehov. På basis af dette vil vi være i stand til at tilbyde et optimalt plejeprogram, der vil opfylde dine personlige skønhedsmål. De nedenstående behandlinger kan blive tilbudt som kur eller sammensat, afhængigt af dine specifikke behov.

AGE SUMMUM                    645,-

En eksklusiv hudpleje behandling, der sletter tegn på ældning - rynker, fine linjer, tab af fasthed, manglende udstråling og mørke pletter.


Huden eksfolieres, så alle de døde hudceller forsvinder, hudens udseende forynges og stimuleres produktion af unge celler.

 

Anti-aging serum - koncentration af 56 biologisk aktive ingredienser - og C vitamin påføres. Vitamin C fremmer celleregenerering og dæmper mærke pletter.


Dit ansigt masseres med en anti-aging massageteknik, der hjælper de aktive ingredienser fra DNA-beriget serum til at trænge dybt ned i huden. Huden synes fastere, og ansigtstræk forynget.


Derefter lægges en Age Summum maske beriget med Pro Collagen, der tilføjer ungdommelig udstråling til huden.


På mindre end en times behandling vises ansigtet flere år yngre:

- hudens overflade ser mere ungdommelig ud

- rynker og fine linjer er udfyldt og straks glattet væk

- huden genvinder en udstråling

- mørke pletter er blevet reduceret

LIFT SUMMUM                                                  645,-

En unik og meget aktiv ansigtsbehandling, som giver dig et øjeblikkeligt lift. Huden afrenses, dobbelt eksfolieres både mekanisk og med frugtsyre, hyarolon filler arbejdes ned i huden og der udføres en skøn og virksom liftmassage.

Afsluttes med dertil hørende specialmaske og cremer efter hudtype.


Huden eksfolieres i to trin: Papayaekstrakten bryder døde celler for at lette eksfoliering. Mikropartikler af cellulose fjerner døde hudceller mekanisk gennem friktion. Frugtsyrer accelererer udstrålingen og øger cellefornyelse.

Dit ansigt masseres med mahogni bark ekstrakt der forbedrer hudens elasticitet, mens tang ekstrakt hjælper med at udglatte rynker.

Derefter indføres hyaluronsyre for at fylde og slette rynkerne.

I den endelige fase lægges der en opstrammende maske til glatte ansigtstræk.

HYDRA PEELING med HYDRA PH                       545,-

Guinot's HYDRA PEEL-behandling exfolierer, genopfrisker, fugter og fornyer huden. Hydra Peeling med Hydra PH bruger fytinsyre,  Hydra Peeling tilbyder to versioner af peeling-komponenten, den første med Acid PH til alle hudtyper; den anden, mildere, til følsom hud med manuel Hydrabrasion.


På bare 45 minutter vil huden føles flot, smuk og genanvendt. Behandlingen minimerer brune pletter, glatter hudens struktur, øger udstrålingen, minimerer tegn på aldring og fugtiggør huden dybt.  Huden vil se lysere ud, føle sig renere, friskere og yngre, genvinde sin lysstyrke.

Behandlingen er afsluttet med en hudregenererende creme og massagefase og derefter med en beroligende skønhedsfremmende maske.

AROMATIC                                                     395,-

Naturen har skabt de medikamenter, der har behandlet menneskeligheden i mere end 10.000 år. Det er i den samme natur, GUINOT har hentet de planteekstrakter og essentielle olier, der gør huden smukkere og sikrer en bedre udstråling.

Når du træder ind i rummet på skønhedsklinikken bliver du modtaget af dufte der tager dig med på en vidunderlig rejse i skønhedens land. Denne unikke behandling forener essentielle oliers velgørenhed med massagetekniker. Behandlingen afsluttes med en vidunderlig maske, der akkurat passer til dine ønsker om pleje. Plejen tilrådes enkeltvis eller som en kur med 3 behandlinger. 

ANSIGTSMASSAGE  30 min.     245,-

•  Afrens

•  Afslappende massage

•  Afsluttes med ansigts- og øjencreme